Menü
Kosár

KINX

Márka: KINX
Ay Extender termékcsalád egy valósághű donggal rendelkezik, amely az igazit utánozza – minden vibrátornak sima feje és kifejezett vénarészletei vannak, és szeretjük, hogy a kényelem érdekében rugalmas hevederrel és a legtöbb testformához illeszkedő mérettel rendelkeznek. Az Extender üreges donggal r..
17,990 Ft
Nettó ár:17,990 Ft
Márka: KINX
A Penetrator termékcsalád valósághű tömör dildóval rendelkezik, amely utánozza az igazit – minden dildónak sima feje és markáns vénarészletei vannak, és szeretjük, ha rugalmas hevederrel rendelkeznek a kényelem érdekében, és a leginkább passzoló méretben. A Penetrator masszív dildója kielégítő érzés..
14,990 Ft
Nettó ár:14,990 Ft
Márka: KINX
A Magic Flesh pántos élethű anyagból készült, amely minden alkalommal valósághű élményt nyújt. Ez a heveder PVC-hevederrel rendelkezik, és feszegeti a határokat a hálószobában. Ez a heveder valósághű megjelenést kölcsönöz – a sima fejtől a száron lévő érrészletekig. A heveder állítható, a műbőr k..
14,990 Ft
Nettó ár:14,990 Ft
Márka: KINX
Az Onyx szilikon anális gyöngyök rugalmas szórakozást kínálnak az anális élvezet terén. Ezek a gyöngyök szuperkényelmes szilikonból készültek, és vízbázisú síkosítóval is használhatók az extra stimuláció érdekében. Ezek az anális gyöngyök egy visszahúzó gyűrűvel rendelkeznek a gyors és biztonságos e..
3,190 Ft
Nettó ár:3,190 Ft
Márka: KINX
A klasszikus anális gyöngyök kezdőknek vagy profiknak készültek, és fokozatos kialakításúak, a gyöngyök nagyobbak az alap felé, és a hegy felé keskenyebbek a könnyű behelyezés érdekében. Mindegyik gyöngyöt egyenként behelyezheti, amíg teljesen elégedett nem lesz, így kiválóan használhatók az első al..
2,490 Ft
Nettó ár:2,490 Ft
Márka: KINX
A Kinx Ultimate Travel Clean Douche-t az útközbeni higiéniára tervezték. Ez a zuhany könnyű és kényelmes kompakt kialakítású, cserélhető fejekkel és nagy kapacitású táskával rendelkezik. Ez a Kinx zuhanykészlet tapadókoronggal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén rögzítse a zuhany si..
3,990 Ft
Nettó ár:3,990 Ft
Márka: KINX
A Glow Clean Douche egy sötétben világító fúvókával rendelkezik, amely segít a higiéniában egyszerűen és kényelmesen eligazodni. Ennek a zuhanynak egy vékony fúvókája van, amely könnyen behelyezhető, a fúvóka pedig lecsavarható az alapos tisztítás és a könnyű feltöltés érdekében. A puha, közepes ..
4,200 Ft
Nettó ár:4,200 Ft
Aqua Silks vibrációs szerelmi tojás
-28 %
Márka: KINX
Az Aqua Silks vibráló szerelmi tojás egy kis luxus, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Ez a tojás erőteljes és vékony, és szeretjük a selymes felületet, amely hihetetlenül érzi magát a bőrön, és érzéki érzést nyújt, amely tökéletes az előjátékhoz. Ez a szerelemtojás távirányítható és könnyen h..
2,990 Ft 4,150 Ft
Nettó ár:2,990 Ft
Márka: KINX
A Me You Us Spritz tisztító gyors és egyszerű megoldást kínál arra, hogy játékait csúcsminőségű állapotban tartsa. Ez a játéktisztító gondoskodik arról, hogy a játékok baktériumoktól és kórokozóktól mentesek maradjanak a higiénikus öröm érdekében. Ezt a tisztítószert közvetlenül a szexjátékokra k..
2,490 Ft
Nettó ár:2,490 Ft
Márka: KINX
The Me You Us Mini Double Dong double ended dildo is created for shared pleasure and we love the realistic look and feel for authentic pleasure that mimics the real thing. This purple dildo is made from PVC with a look and feel that rivals the real deal. This double ended dildo has a slimmer end ..
3,300 Ft
Nettó ár:3,300 Ft
Márka: KINX
The Titan 7.5 realistic vibrator is designed especially for those of you that love lifelike pleasure. This vibrator has all the detail you need for an authentic experience, from the super smooth head right down to the vein detail and the naturally curved shaft. This vibrator measures 7.5 inches i..
3,500 Ft
Nettó ár:3,500 Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)